(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-9741094319890633", enable_page_level_ads: true });
X
    Kategoriler: Güncel

Osmanbey İngilizce Kursu

Osmanbey İngilizce kursumuzda, bize başvuran öğrencilerimizin, dil becerilerini seviyelere ayırarak hizmet sunuyoruz. Öğrencilerimizin seviyelerini anlayabilmek adına, kurslarımızı başlatmadan önce, seviye tespit sınavları yapıyoruz. Yaptığımız seviye değerlendirme sınavları sonucunda, öğrencilerimizin dil seviyelerini öğrendikten sonra, buna uygun olarak programlar hazırlamaktayız.

 

Öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda, özel ya da grup şekilde ders verebiliyoruz. Osmanbey İngilizce kurslarımızda son teknoloji sınıflarımız kullanmaktayız. Bu açıdan öğrencilerimiz en iyi kurslarda eğitim görme şansına sahip olabiliyorlar. Türkiye’de uzman olan yerli ve yabancı eğitmen kadromuzla, sizler de İngilizceyi en iyi ders ortamlarda, rahatça öğrenebilirsiniz.

 

Donanımlı Sınıflarda Ders İmkanları

 

Gayemiz, öğrencilere verilecek olan sıradan eğitimler yerine, daha donanımlı ve üstün sınıflarda, en iyi eğitmenler tarafından verilmesini sağlamaktır. Bize büyük bir istekle başvuran öğrencilerimizin en iyi şekilde İngilizce diline hakim olması için profesyonel birçok çalışmalar sergiliyoruz. Ayrıca kursumuz, öğrencilerin eğitimlerinin daha başarılı olabilmesi için seviyelere göre ücretsiz eğitim verme imkanları bulunmaktadır.

 

Bu sayede öğrencilerimiz, derslere katılamadıkları günlerde kaçırmış oldukları veya anlamadıkları konuları özel ders avantajlarıyla tekrardan alma şansına sahip olurlar. Kursumuz, zengin materyallerle ve alanında profesyonel eğitim verebilen eğitmenlerle sizlere en iyi şartlarda İngilizce kursu ortamı sağlıyoruz. Birçok insan İngilizce eğitimlerini kaliteli şartlara alabilmek için bizleri tercih etmektedir.

 

Öğrencilerimizin Gelişimlerini Takip Ediyoruz

 

Kursumuza müracaat eden öğrencilerimize baştan sona ilgiyle yaklaşarak gelişimlerini takip ediyoruz. Sadece dersleri vererek, günü kurtarmak yerine onların ne kadar öğrendiklerini, neler öğrenmediklerini en ince detaylarına kadar sorguluyoruz. Kısacası öğrencilerimizin öğrenebilmeleri, İngilizceyi ana dilleri gibi konuşmaları için elimizdeki tüm imkanları sarf ediyoruz.

 

Size Düşen İstekli Olmak

 

İngilizce kurslarımıza başvurduktan sonra, Türkiye’nin en iyi eğitmenlerinden dersler alacağınızın bilincinde olmanızı istiyoruz. Bu bilinçle birlikte, teknolojik sınıflarda vermiş olduğumuz öğretmeye odaklı derslere karşı istekli olmanızı rica ediyoruz. Sizlerin isteğiyle ve bizim başarılı çalışmalarımızla sizlere mükemmele yakın İngilizce öğretmeyi hedefliyoruz.

 

Aktivitelerle İngilizce Öğretiyoruz

 

Osmanbey İngilizce kursumuz, verdiği eğitimlerde öğrencilerin öğrenmesine yönelik çeşitli aktivitelere yer veriyor. Bu aktiviteler; Gramer Club ve Speaking Club olarak ikiye ayrılmaktadır. Gramer Club sayesinde; öğrencilerimiz zaman kiplerini öğrenmelerini, cümle kurmalarını amaç ediniyoruz. Speaking Club’ta ise daha çok eğitmenlerimizle beraber öğrencilerimize pratik konuşma imkanları tanıyoruz.

 

Çağa Ayak Uyduruyoruz

 

Türkiye’de İngilizce eğitimleri ne yazık ki istenilen seviyelerde olmamaktadır. İnsanlar eğitim aldıkları halde, temel İngilizceyi bile öğrenememektedir. Biz, bunun nedeninin yanlış öğretmeye bağlı olduğunu düşünüyoruz. Özellikle sürekli tekrarlar, öğrencilerin kafasında bir kalıp oluşturduğundan, derse karşı bir antipati oluşmasına ön ayak oluyor.

 

Elbette bunda eğitmenlerin kalitesinin önemi de oldukça büyük. Biz, öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda, eğitimlerimizi modern çağa uydurarak veriyoruz. Bu şekilde öğrencilerimiz öğrendikleri gibi dersten zevk almaya başlıyorlar. Böylece İngilizce öğrenilmez kalıbı yok edilerek, en iyi seviyelere kadar dil becerisi kazandırmaya çalışıyoruz.

modamanya:
İlgili Yazılar