(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-9741094319890633", enable_page_level_ads: true });
X
    Kategoriler: Saç

Saç Ekimi

Saç ekimi veya saç nakli işlemi, kişinin saçlarının ön kısmındaki dökülmüş olan bölgelere, iki kulak arasında bulunan ense bölgesinden, sağlıklı saç köklerinin alınarak, bu ön kısımdaki açılan kanallara yerleştirilmesi işlemidir.

Saç ekim işlemi, şu anki teknoloji ile kişinin kendi saç rezervi kullanılarak yapılan bir işlemdir. Kişinin ense bölgesindeki saçları ne kadar sık ve sağlıklı ise, sonuç bu oranda değişiklik gösterebilir. Yine de dökülmeden önceki görünümüne, en yakıl haline getirilmeye çalışılmaktadır. Günümüzde yedi bin, sekiz bin saç köküne varan ciddi boyutlarda, saç ekimi yapılabilmektedir.

Yapılan bu işlemden sonra, kişilerin saçları ortalama olarak, üçüncü veya dördüncü aydan sonra çıkmaya başlar. Altıncı ayda %50si çıkar ve saçın natürü gereği, bir yıla kadar uzayan süreçte, ekilen saçların ortalama %95i yapılan başarılı ekimle, geri çıkabilmekte ve kalıcı olabilmektedir. Kişilere yapılan bu işlemin, ömür boyu kalıcılığı gözlenmiş olup, çok iyi sonuçlar alınmaktadır

İstanbul Saç Ekim Merkezleri

İstanbul’da bu alanda deneyimli ve çok başarılı, saç ekim merkezleri vardır. Uygulamaların genellikle %98lik bir oranla başarılı olması, bu problemi yaşayan kişilerin, yüzlerini güldürmektedir. Ancak dikkat edilmesi gereken en önemli konu saç ekimi yaptırılacak yerlerin, titizlikle seçilmesidir. Bu yerlerin muhakkak sağlık bakanlığı onaylı olması ve bu konuda eğitimli ve tecrübeli bir sağlık ekibi tarafından yapılması gereklidir. Aksi takdirde istenmeyen sonuçlar ile karşılaşabilir ve üzülebilirsiniz. Bu yüzden İstanbul saç ekim merkezleri arasından yapacağınız seçimlerde dikkatli olmanızı öneririz.

  • İsveç Klinik Saç Ekim Merkezi
  • Estecenter Saç Ekim Merkezi
  • Transmed Saç Ekim Merkezi Dr. Melike Kulakçı
  • Hair Of İstanbul Saç Ekim Merkezi
  • Rotalife Saç Ekim Merkezi İstanbul
  • Acıbadem Hastanesi Saç Ekimi
  • Çevre Hastanesi Saç Ekimi
  • Estethica Saç Ekim Merkezi
  • Newage Saç Ekim Merkezi

İstanbul’da Saç Ekim Fiyatları

Saç ekim fiyatları, cerrahi ve estetik bir müdahale olduğu düşünülerek belirlenmektedir. Ayrıca fiyatları etkileyen bazı unsurlarda vardır. Örneğin ekim yapılacak saç köklerinin sayısı, saçların kalitesi fiyat belirlemede önemli bir rol oynamaktadır. Özellikle saç köklerinin alınacağı alandan, saç köklerinin nakil yapılacağı alana kadar, detaylı bir şekilde incelenmesi gerekmektedir. Ayrıca saç ekimi yapacak hekimin, uzmanlığı, yapılacak olan yer gibi pek çok belirleyici unsur vardır. İstanbul’da saç ekim fiyatları alıyorsanız, dikkat etmeniz gereken hususlardan biride, fiyatın kök sayısı için olduğundan emin olmalısınız. Komple ekim için verilen fiyatlarda, gerekli kök sayısından daha az ekim yapılma riskini yaşamamak için, bu en iyi yöntemlerden biridir.

İstanbul’da saç ekimi fiyatları ekim yapılacak bölgeye göre 2500 TL ile 7000 TL arasında değişiyor.

 

modamanya:
İlgili Yazılar