(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-9741094319890633", enable_page_level_ads: true });
X
    Kategoriler: Makyaj

Makyaj İçin 5 Öneri

Sonunda yine yılın en heyecanlı  zamanı. Facebook bildirimleriniz parti davetleriyle dolup taşmaya başlamıştır bile. Makyaj konusunda ne yapacağınıza karer vermediyseniz mutlaka yazımızı okuyun.

Akşamları dumanlı gözler ve şeftali renk dudaklarıyla ekstra sevimli görünebilirsiniz. Ancak parti sonunda akmış makyajınızla fotoğraflarda, Instagramda boy gösterirsiniz. Bundan kaçınmak için birkaç seçeneğiniz var. Makyajınızı parti sonuna kadar korumasına yardımcı olacak beş ürün listeledik. Bu şekilde, gece yarısından sonra bile rahat rahat öz çekim yapa bilirsiniz.

Kusursuz, uzun süre kalıcı makyaj makyaj bazları ile başlar

Elbette, bu adım için ekstra çaba sarf etmiş olacaksınız, ancak vaktinizi ayırarak bir makyaj bazı uyguladıysanız, parti dönüşü makyajınızın hala tazeliğini koruduğunu gördüğünüzde buna değdiğini göreceksiniz. Smashbox Photo Finish Primer, stüdyo ışıklarında kullanılmak üzere tasarlandı. Böylece derinizin disko topunun ışıkları altında mükemmel görüneceğini biliyorsunuz. Cildinizi yumuşatmak, gözeneklerinizi küçültmek ve makyajınızı gece boyunca kalıcı kılmak için bu ürünü tercih etmenizde fayda var.

https://www.sevil.com.tr/smashbox-photo-finish-foundation-primer.html

 

Basit tutun ve karanlık, dumanlı gözlere hayır deyin

Dumanlı göz farı karışımını karıştırmak ve göz kapaklarınıza ışıltı eklemek, akşam saat 7 civarında iyi bir fikirdir. Ancak, gece saat 1 civarında, göz kapaklarınızı kazara ovalama ihtimaliniz vardır. Koyu göz farı sürmeyerek veya alt göz içi hattınızı siyah kalemle kaplayarak bu durumdan kaçının. Bunun yerine, üst kapaklarınıza uzun süre dayanan ve su geçirmez bir sıvı liner uygulayın. Pastel’in her bütçeye uygun dayanıklı formülü bir gece geçirmek için idealdir. Mükemmel rakun gözleri yerine herkesi mükemmel bir kedi gözü ile şaşırtmak için bu fırsatı kullanın.

https://www.watsons.com.tr/p/dipliner-eyeliner-16969

Dudaklarınızın belirsiz olmasına izin vermeyin

Mevsim değişikliği sebebi ile kış sezonu her zaman daha koyu ruj tonlarında başlar. Zengin erikler, kara bordo ve sıcak şarap, herhangi bir tatil partisinden önce uygulanacak popüler renklerdir. Ancak dumanlı göz farı gibi, akşamları da her zaman iyi sonuçlanmaz. Ya nötr bir ton tercih edin ya da kalıcılığınızı garantilemek için rujunuzu dudak kaleminin üzerine sürün. Nars saten dudak kalemleri kremsi yapısı, uzun süre kalıcı, nemlendirici ve vitamin bakımından zengin bir renk yelpazesine sahiptir.


https://www.makyajtrendi.com/satin-al/dudak/kalem-rujlar/velvet-matte-lip-pencil

Mükemmel kaşlarınızı parti sonuna kadar koruyun

Üşenmeden mükemmel kaşlar için uğraşırsınız, ancak parti sonunda kaşlar kendi güzelliğini kaybeder. Daha da kötüsü, sadece bir kaşınız olduğu gibi kalıp diğeri ise silinip gittiğinde. Kaş makyajının kalıcılığını arttırmak, kaş makyajı öncesi uygulayacağın Flormar Eyebrow Primer ile mümkün! Sonuç, ince ancak belirgin kaşlar, sabahın erken saatlerine kadar güzelliğini koruyacak.

https://www.flormar.com.tr/eyebrow-primer-001/

Akşamı Kurtarmak için her zaman güvenilir bir makyaj sabitleyici sprey kullanın

Makyajının akması gece yarısı canını mı sıkıyor? All Nighter Makeup Setting Spray akmadan, solmadan ya da çizgilere dolmadan 16 saate kadar kusursuz bir şekilde makyajını korur. Gerçek olamayacak kadar iyi bir ürün. Tüm gece boyunca dans ediyor ya da tropikal bir barda kalmış olsanız da, fondöten, allık ve bronzlaştırıcınız sonsuza dek yüzünüzde kalacak.

 https://www.urbandecay.com.tr/all-nighter-setting-spray-makyaj-sabitleyici-sprey

Daha fazla makyaj önerileri için tıklayın: http://www.modamanya.net/makyaj/

modamanya:
İlgili Yazılar